Σεισμοσ Στην Αθηνα / σεχ στην αθηνα / γαμησι στην - Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.

Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ασθενής σεισμική δόνηση της τάξεως των 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική . Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . 1, a, 27/10/2021 02:22:37 · 33.2 χμ ανα του .

Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Κατερίνα Î
Κατερίνα Î"ερονικολού â€" Î"ιάννης from www.newsit.gr
Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ασθενής σεισμική δόνηση της τάξεως των 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική . Οι κίνδυνοι από τον σεισμό στην αθήνα ειδήσεις: Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα.

Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός μεγέθους 2,9 ρίχτερ σημειώθηκε το νωρίς το απόγευμα της δευτέρας 25 οκτωβρίου, με επίκεντρο το . Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. 1, a, 27/10/2021 02:22:37 · 33.2 χμ ανα του . Ασθενής σεισμική δόνηση της τάξεως των 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική . Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Οι κίνδυνοι από τον σεισμό στην αθήνα ειδήσεις: Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα.

Σεισμός μεγέθους 2,9 ρίχτερ σημειώθηκε το νωρίς το απόγευμα της δευτέρας 25 οκτωβρίου, με επίκεντρο το . Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ασθενής σεισμική δόνηση της τάξεως των 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική . Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα.

Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. ΤΩΡÎ' ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Î'ΘΗΝÎ'...!! 3
ΤΩΡÎ' ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Î'ΘΗΝÎ'...!! 3 from 4.bp.blogspot.com
Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Ασθενής σεισμική δόνηση της τάξεως των 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική . Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας.

Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. 1, a, 27/10/2021 02:22:37 · 33.2 χμ ανα του . Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Οι κίνδυνοι από τον σεισμό στην αθήνα ειδήσεις: Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Ασθενής σεισμική δόνηση της τάξεως των 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική.

Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα.

Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Παραλίες διαμάντια μια ανάσα
Παραλίες διαμάντια μια ανάσα from www.newsit.gr
Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. 1, a, 27/10/2021 02:22:37 · 33.2 χμ ανα του . Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας.

Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Οι κίνδυνοι από τον σεισμό στην αθήνα ειδήσεις: Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Ασθενής σεισμική δόνηση της τάξεως των 2,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην αθήνα σύμφωνα με προκαταρκτική . Ισχυρός σεισμός, μικρής διάρκειας, σημειώθηκε στην αθήνα, σήμερα, δευτέρα 25 οκτωβρίου 2021, λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι. Σεισμός μεγέθους 2,9 ρίχτερ σημειώθηκε το νωρίς το απόγευμα της δευτέρας 25 οκτωβρίου, με επίκεντρο το . Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Ισχυρός σεισμός τώρα στην αθήνα. Η αθήνα ταρακουνήθηκε για τα καλά το μεσημέρι . 1, a, 27/10/2021 02:22:37 · 33.2 χμ ανα του .

Σεισμοσ Στην Αθηνα / σεχ στην αθηνα / γαμησι στην - Σεισμός 2,9 της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι.. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στην αθήνα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι της δευτέρας. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σεισμός μεγέθους 2,9 ρίχτερ σημειώθηκε το νωρίς το απόγευμα της δευτέρας 25 οκτωβρίου, με επίκεντρο το . 1, a, 27/10/2021 02:22:37 · 33.2 χμ ανα του .